Arcadia D3 UV basking lamp 100 watt

Arcadia D3 UV basking lamp 100 watt

€ 64,95
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1 dag(en)

Beschrijving

Hoogwaardige lamp die UV-B, UV-A, zichtbaar licht en warmte uit één enkele bron levert.

Beschikbaar in 80W / 100W / 160W


Ontworpen als een reuzelamp voor grotere vivaria's waarbij het reptiel voldoende ruimte heeft om in en uit de reuzelruimte te bewegen om zijn temperatuur te regelen.
De D3 basking lamp is een idea


Bij Arcadia reptielen zijn we gepassioneerd door het leveren van de allerbeste systemen aan onze reptielen in gevangenschap en we geloven dat onze klanten het volledige beeld moeten krijgen van hoe lampen werken, het is om deze reden dat we altijd het gebruik van een lineaire UV-lamp voor een effectieve UV-voorziening aanmoedigen.


Wij stellen voor om in vivs met een lengte van meer dan 24" een T5-lamp met een hoog rendement te gebruiken naast deze UV-rijke kweekspots.
Zo kan het dier zelf bepalen wanneer en waar het zich op een bepaald moment gaat koesteren.

Veel soorten reptielen en amfibieën hebben een warme plek nodig waaronder ze zich kunnen koesteren en volledig onder spanning kunnen komen te staan met warmte en ultraviolet.
Net als in de natuur moeten deze kuuroorden UV-rijk en stabiel zijn.


Daarom produceren wij deze lamp in drie maten. 80 watt, 100watt en 160watt.

De 80 Watt 'Mini Mercury Vapour' is een handige optie voor kleinere vivariums. UVB en een uitgebalanceerde UVA vergelijkbaar met wilde belichting op lagere armaturen en produceren ook een goede hoeveelheid warmte.