Arcadia Earth pro flowerboost 60 gram

€ 7,99

Niet op voorraad
Levertijd: 1 dag(en)

Beschrijving

Arcadia Earth Pro Flower Boost kan ook worden gemengd in DragonFuel en OmniGold. Rijk aan vitamine C en antioxidanten bevat FlowerBoost geen fytinezuur en erg weinig oxalaten. Oxalaten zijn niet goed voor reptielen in grote hoeveelheden omdat ze de opname van belangrijke mineralen uit het voedsel naar het lichaam tijdens de spijsvertering tegengaan. Flowerboost is dus zeer veilig om te voeren.

Het voeden van plantenetende en allesetende dieren is altijd een uitdaging geweest. Veel soorten hebben zich in uitgestrekte perioden ontwikkeld om te profiteren van een grote hoeveelheid voedingsverschillen. Voor velen van ons hebben we eenvoudigweg geen toegang tot een breed genoeg soort planten.

In het verlengde van het enorme succes van DragonFuel, zijn we verheugd om FlowerBoost in ons assortiment te introduceren.

FlowerBoost is een mix van moeilijk te vinden gedroogde bloemen en bloembladen. Gebruik zoals vereist om het dagelijkse dieet te 'Boosten' of als een traktatie op zichzelf.

Ingrediënten
Goudsbloembloemen, hibiscusbloemen, roze bloemen, rode klaver, korenbloemen.

Voedingswaarde-informatie
Vitamine B1 10 mg / kg, vitamine B2 16 mg / kg, vitamine B6 20 mg / kg, vitamine B12 50 mg / kg, vitamine K 6 mg / kg, nicotine 80 mg / kg, pantotheen 40 mg / kg, foliumzuur 5 mg / kg, biotine 1000 mg / kg.