Habistat dry tortoise food, Banana 800 gram

€ 18,49

Niet op voorraad
Levertijd: 1 dag(en)

Beschrijving

HabiStat Tortoise Food is samengesteld met alle natuurlijke ingrediënten, waaronder calcium en vitamine D3. Dit vezelrijke, eiwitarme en calciumrijke voer moet worden gebruikt als onderdeel van een gevarieerd en uitgebalanceerd dieet met veel verse bladeren en planten.

Geschikt voor Europese en Russische landschildpadden en de meeste andere landschildpadden.

Verkrijgbaar in drie verschillende maten en smaken: Banana, Fruit & Flower en een nieuwe toevoeging Meadow Mix.

Als het om schildpadden gaat, is er een grote variëteit aan soorten maar zonder twijfel zijn de bekendste de Hermanni en Testudo horsfieldii. In het wild komen beide soorten uit de winterslaap en zwerven door de uitgestrekte weiden van hun biotoop. Met dit in onze gedachten hebben we een nieuwe smaak geïntroduceerd in de HabiStat Tortoise Food range, Meadow Mix, brengt de smaak van de weilanden gevonden in hun natuurlijke omgeving. Als u niet zeker weet wat u uw schildpad in gevangenschap moet voeren, kijk dan eens naar ons verzorgingsblad voor schildpadden.

Voedingsinstructies:
Nat tot zacht en dagelijks vervangen. Bewaar in een koele, droge plaats. Er moet elke dag voedsel worden aangeboden aan jonge schildpadden (tot 3 jaar oud) en oudere schildpadden om de dag. Schildpadden zijn grazers en zullen gedurende de dag terugkeren naar de voedselbron die voor hen is voorzien. Maakt u zich geen zorgen als ze niet al het voedsel opeten tijdens hun eerste sessie, maar controleer hun dagelijkse inname. Zorg ervoor dat er altijd vers water beschikbaar is voor de schildpad, want in tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, drinkt een schildpad water.

Samenstelling:
Vitaminen A, D3 & E, Mineralen, Aminozuren, Eiwitten, Vezels, Suikers, Vetten en Koolhydraten.