Repti spray Tub cleaner 500ml

Repti spray Tub cleaner 500ml

€ 11,95
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1 dag(en)

Beschrijving

● Bespaart tijd door de unieke spray & wrijfmethode
● Snelle reiniging door het gebruik van 35% alcohol
● Veilig voor dieren (na verdamping)
● 100% biologisch afbreekbaar zonder schadelijk residu
● Laat een aangename geur achter
● Dood bacteriën voor een hygiënisch resultaat
● Verkrijgbaar in 500 ml, 1000ml

Met de ReptiSpray Tub Cleaner van Reptiglobe is het schoonmaken van uw kunststof behuizing ( tub-bakken en ladesystemen) nog nooit zo eenvoudig geweest door de spray & wrijfmethode. Door de krachtige formule worden hardnekkige vervuilingen zoals bloed en uitwerpselen zonder schrobben verwijderd en is naspoelen zelfs niet nodig!

ReptiSpray Tub Cleaner heeft een basis van 35% alcohol waardoor naspoelen met water niet nodig is. Nadat de alcohol is verdampt is het verblijf 100% veilig voor uw dieren en laat het een aangename geur achter in het verblijf.

Gebruiksaanwijzing:
Haal uw dieren uit het verblijf en plaats deze in een transportverblijf, slangenzak of tempex box. Verwijder het oude substraat en spray het verblijf in met de ReptiSpray Tub Cleaner en veeg het weg met een schone doek of keukenpapier. Op hardnekkige resten (bijvoorbeeld, urine) kan herhaling of kort inwerken de reiniging vergemakkelijken.

Nu is het verblijf hygiënisch schoon en klaar om gevuld te worden met ReptiPeat, HatchlingBlock of ReptiBlock, premium kokosnoot bedding van Reptiglobe!


Veiligheid instructies:
Buitenbereik van kinderen bewaren, niet gebruiken zonder de dieren uit het verblijf te halen, contact met ogen vermijden, na gebruik handen wassen.